Hét buitenleven: genieten, ontspannen en rust in de mooie en weelderige natuur van Huis in Westerwald.

ALGEMENE VOORWAARDEN

De algemene voorwaarden zijn bindend, zowel voor de verhuurder als voor de huurder. 


Reserveren en betalen

Kinderen tellen voor het vaststellen van het bewonersaantal als vol persoon. Binnen 3 dagen na uw reservering krijgt u een huurcontract/rekening van ons per mail. Reserveert u langer dan 100 dagen voor aankomst dan betaalt u binnen 7 dagen 50% van het totale bedrag. Het resterende bedrag betaalt u 100 dagen voor aankomst. Bij reservering binnen 100 dagen voor aankomst betaalt u direct het totale bedrag. Bij niet tijdige betaling is de verhuurder gerechtigd de reservering te annuleren. Reeds betaalde gelden worden niet terugbetaald; de annuleringsvoorwaarden zijn dan onverminderd van kracht.


Borg

Borg is € 300, en zal na controle van de woning z.s.m. worden geretourneerd. Wij stellen het op prijs als u schade zelf direct meldt. 


Annulering door huurder

Annuleren is voor beide partijen vervelend. Wij raden u aan een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Bij annulering langer dan 200 dagen voor aankomst zijn de administratiekosten € 50. Bij annulering binnen 200 dagen voor aankomst bent u 100% van de totale huurprijs verschuldigd. 

Bij het overeenkomen van verschuiving van de vakantieperiode in een andere vakantieperiode zijn de kosten € 300.


Annulering en contractopzegging door verhuurder

De verhuurder kan voor de huuringang het huurcontract annuleren of opzeggen:

* Per onmiddellijke ingang indien de huurder zich niet houdt aan de bepalingen van het contract of indien hij door zijn gedrag anderen of het het gehuurde in gevaar brengt of zich anderszins storend gedraagt. Dan dient de huurder de volledige huurprijs te betalen. 

* Per onmiddellijke ingang indien het gehuurde niet meer bewoonbaar is en huurder hiervoor niet verantwoordelijk is. De huurprijs zal dan naar evenredigheid gerestitueerd worden. 


Aankomst en vertrek

U bent welkom in de woning vanaf 16 uur. Op de dag van vertrek kunt u uitreizen tot 11.00 uur. 


In het hoogseizoen wordt erop zaterdag gewisseld. Laagseizoen ook, of indien anders gewenst. Hoog- en laagseizoen zijn volgens schoolvakanties bepaald. Fouten in onze kalender gelden niet als leidraad.


Eindschoonmaak

Wij verzoeken u dringend de voorbereiding van vertrek met zorg te doen.

· Bij vertrek laat u de gehele woning opgeruimd en schoon achter (vaat schoon en terug in de kastjes; alles op de oorspronkelijke plaats; vuilnis in afgesloten zakken in de juiste container). U reinigt ook alle keukenapparaten die u gebruikt en laat deze even schoon achter als aangetroffen. Waren er huisdieren mee dan verwachten wij dat u het gehele huis ivm haren gestofzuigd achterlaat. Heeft u gebruik gemaakt van de houtkachel, dan laat u deze schoon achter.

· Indien u een lakenpakket huurt: Lakens zijn van de bedden gehaald en het lakenpakket laat u opgevouwen achter in de wasmand in de badkamer.

· Eindcontrole van de woning gebeurt na uw vertrek. Bij in gebreke blijven, krijgt u hiervan zo spoedig mogelijk bericht. De werkelijke meerkosten voor het opruimen en schoonmaken en de afhandelingskosten zullen dan in rekening worden gebracht, met een minimum van € 75. Deze zal van de borg ingehouden worden.


Huisvuil
Informatie over het scheiden en afvoeren van huisvuil, papier en glas vindt u in de gebruikershandleiding. Lees deze aandachtig door! Belangrijk is dat u het gescheiden afval in goed afgesloten zakken in de juiste containers doet! Op zondagavond wordt u verzocht een afvalcontainer bij de weg te zetten.
 


Bewoning en bezoek
·  U huurt het huis voor het aantal personen vermeld in het huurcontract. Bel ons als u meer personen wilt laten overnachten. Wij rekenen hiervoor de reguliere tarieven.
· Voor bezoek, bijeenkomsten en vieringen geldt dat bezoek overdag en in de avond niet mag leiden tot meer dan een dubbele bezetting. Er mag geen uiterlijk vertoon van versiering buiten zichtbaar zijn of gebruik maken van (party-)tenten.
· Geluidsapparatuur mag buiten niet hoorbaar zijn op meer dan 10 meter afstand van de woning.
·  Een dam bouwen is toegestaan alleen met stenen uit het midden van de beek. Vóór vertrek de dam afbreken en stenen tegen onze oever leggen!
· Wij verzoeken u vriendelijk 's avonds na 20 uur buiten het geluid te beperken.Huisdieren

U kunt maximaal twee huisdieren meenemen. Graag bij reservering kenbaar maken! Het is niet toegestaan de meubels (bank, bedden en dergelijke) als ligplaats voor uw huisdier te gebruiken. Houd uw hond aan de lijn, tenzij dit uitdrukkelijk ter plaatse anders staat aangegeven. Eventuele uitwerpselen worden door u ook uit de tuin verwijderd. Extra aandacht bij vertrek is noodzakelijk i.v.m. haren: stofzuiger is aanwezig.
 


Aansprakelijkheid
U bent aansprakelijk voor de door u en uw gasten veroorzaakte schade en overlast. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor: schade of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf in het huis, in de tuin of door het gebruik van de aanwezige faciliteiten, onklaar raken of buiten gebruik zijn van faciliteiten of voorzieningen. De huurder is hoofdelijk aansprakelijk voor de nakoming van alle verplichtingen, die uit de reservering en het verblijf voortvloeien, zowel van hemzelf, van alle aangemelde personen als van gasten.
Ouders: pas op uw kinderen! Kinderen kunnen gerust in de beek spelen. De beek kan een lieflijk, kabbelend stroompje zijn, maar ook een wilde rivier waar je uit de buurt moet blijven. Trampoline gebruiken volgens de veiligheidsinstructies: 1 persoon tegelijk en géén salto’s.


Goed om te weten:
Prijzen zijn inclusief elektriciteit, gas en water, en een enkele set van theedoek, keukenhanddoek en vaatdoek.
Keuken- en vaatdoeken verder zelf meenemen. Exclusief zijn handdoeken en bedlinnen, deze ook zelf meenemen.

 

Telefoon en internet
U kunt gratis met de huistelefoon naar vaste nummers in Nederland bellen. Bellen naar 06/mobiele nummers is niet toegestaan. Mocht blijken dat het onverhoopt toch gebeurd is tijdens uw huurperiode dan zullen de kosten in rekening worden gebracht met een toeslag.
Er is een WiFi-verbinding voor gratis internet. De code voor gebruik staat in de gebruikershandleiding.
 


Verboden
Illegaal downloaden is strafbaar in Duitsland hebben we gemerkt. Advocaten schrijven actief mensen aan en eisen hoge bedragen (E600-E1000). Indien er blijkt dat er in uw huurperiode illegaal gedownload is stellen wij u aansprakelijk voor alle kosten! Indien gevraagd zullen wij uw gegevens helaas doorgeven aan het eisende advocatenkantoor! Informeer uw kinderen!

Verder is het niet toegestaan te roken in de woning. Buiten kunt u roken. Peuken worden vanzelfsprekend zorgvuldig en veilig in de afvalbak gedaan.Winkels
Flammersfeld (3 km) heeft een bakker, apotheek, pizzeria en twee supermarkten (Norma en Edeka), de Westerwaldbank en enkele andere winkels. Arts en tandarts houden hier ook praktijk. Bovendien is een biologische boerderij in Schürdt op geen 3 kilometer afstand voor groente, vlees, vis, melk en fruit. 


Klachten, vragen en opmerkingen
Bel 00 31 (0) 35 5252 714 met de huistelefoon, of mail naar: info@zeijl.com


 

E-mailen
Bellen
Map
Info