Hét buitenleven: genieten, ontspannen en rust in de mooie en weelderige natuur van Huis in Westerwald.


Na heel veel jaren met veel plezier klussen en verhuren zetten wij ons vakantiehuis in Rijnland-Palts, te koop. De verhuur loopt gewoon door en ook wij kunnen nog enige jaren door met alles: er is geen haast bij.

Velen hebben met ons genoten van ons gastvrije huis, de beek, het dorp en de coulisseachtige omgeving. Maar aan alles komt een einde. Huis in Westerwald staat te koop met inboedel en al (op enkele privéspullen na): na de koop kan de verhuur direct voortgezet worden.  

Neem contact met ons op voor vragen:

Familie Zeijl

info@zeijl.com

T +31 (0) 35 5252 714 

M +31 (0) 649 86 65 50


Het is een ruime villa aan het einde van een doodlopend straatje waar in totaal 4 huizen staan. Het heeft 5 slaapkamers met 10 eenpersoonsbedden. Er is een houtkachel in één van de 2 woonkamers. Er is een schotel met alle Nederlandse zenders. Het huis heeft een ruime keuken met oven, grote koelkast, magnetron en nieuwe vaatwasser en een bijkeuken met vriezer. Er is een grote badkamer met bad en aparte douche en een wasmachine. In het bakhuisje, waar vroeger de broden werden gebakken, staat het tuinmeubilair opgeslagen. In de stal, welke in oorspronkelijke staat is, staat het speelgoed voor kinderen en de tafeltennistafel. Op de zolder van de stal staan nog bouwmaterialen. Er zijn 2 garages en er is een werkplaats. Hier staan een aanhanger en (tuin-)gereedschap en is nog stookhout opgeslagen. Er is een ruime tuin met terras en de trap naar de tuin is afgelopen jaar vernieuwd. Er is een ruime weide die direct aan de beek ligt. Het perceel is iets groter dan 2000 m2 en ligt aan de beek De Wied. De beek ruist aangenaam rustgevend aangezien er precies voor ons een verval ligt. De kosten van het verbruik van het huis liggen tussen €3000-€5000 per jaar, afhankelijk van de olieprijs.

De omgeving van het dorpje Seelbach, met ongeveer 350 inwoners, is rustig en ligt in het natuurpark Westerwald, een glooiend coulisselandschap. Het is heerlijk wandelen en leuke kleine vakwerkstadjes liggen in de buurt. De steden Keulen, Bonn en Koblenz zijn in cultureel opzicht zeer de moeite waard en slechts een half uur met de auto rijden.

Voor de vraagprijs neem contact met ons op. Hiervoor dragen wij alle verworven informatie over, onze website en krijgt u bijna de hele inhoud van het huis, zodat u direct van het huis gebruik kan maken en eventueel de verhuur kunt voortzetten. De overdrachtskosten liggen tussen de 5-8%. Er zijn geen makelaarskosten, die anders nog eens rond de 10% zou zijn.

Ik hoop dat ik u voldoende heb geïnformeerd en voor eventuele vragen kunt u ons altijd bereiken. Graag horen wij of u interesse heeft.

Prettige dag!

Hartelijke groet,

Familie Zeijl
064986650
www.HuisinWesterwald.nl

 


E-mailen
Bellen
Map
Info